Pechhulp met landelijke dekking voor vrachtwagens

Voor vrachtwagens heeft Antonissen Autobanden Service in Breda een landelijke dekking in geval van bandenpech. Het Double Coin Express Network staat uw chauffeurs altijd bij wanneer deze met pech langs de weg komt te staan. Het enige dat nodig is, is een telefoontje naar Antonissen Autobanden Service en wij doen de rest. Wanneer u met pech contact met ons opneemt, zullen wij u vragen naar de volgende gegevens:

  •  Naam van voertuigeigenaar/transportbedrijf;
  • Contactpersoon;
  • Plaats van de stranding; 
  • Telefoonnummer waar u op te bereiken bent;
  • Kenteken van het voertuig met pech;
  • Bandenmaat;

Snel weer op weg met onze pechhulp

 Wij weten maar al te goed hoe belangrijk het is dat de continuïteit van uw bedrijf gewaarborgd blijft. Daarom leveren wij een snelle en betrouwbare service als het gaat om pechhulp met uw truck. Onze speciaal toegeruste servicewagen is snel ter plekke en zal er alles aan doen om u snel weer op weg te helpen. Dit kan allemaal zonder een duur abonnement. En ongeacht waar u in Nederland langs de weg komt stil te staan, wij regelen snel hulp.

 

Maak vrijblijvend een afspraak

Heeft u vragen over onze pechservice voor vrachtwagens, of wilt u met ons van gedachten wisselen over de banden op uw industriële vervoersmiddelen? Maak een afspraak en onze experts staan  u graag te woord. U kunt ons bellen of een afspraak maken middels het contactformulier. Wij ontvangen u graag op industrieterrein Steenakker aan de Veldsteen 10 te Breda.