Reparatie van al uw autobanden

Als u vermoed dat uw band lek is, rijdt er dan nooit mee door. Hoe eerder u de autoband aanbiedt ter reparatie, des te eenvoudiger is het voor ons, om de band te repareren. Bovendien voorkomt u zo ook schade aan de velg of het wiel. Antonissen Autobanden Service in Breda heeft gespecialiseerde vakmensen in huis die u snel weer op weg helpen. Met de meest geavanceerde technieken weten wij uw autobanden vaak weer te repareren. Dit geldt niet alleen voor de banden van uw personenauto, maar ook van uw vrachtwagen, truck, shovel, kiepwagen of tractor.

Vulcaniseren voor vrachtwagens

Wanneer uw band kapot gaat is dat vaak een groot probleem voor de logistiek. Maak daarom zo snel mogelijk een afspraak met Antonissen Autobanden Service in Breda. Wij kunnen de band indien mogelijk voor u vulcaniseren. Dit vulcaniseren is een proces waarbij de beschadiging in de band (gat of scheur) wordt bewerkt. Dit gat wordt zorgvuldig rond geschuurd. Daarna vullen wij het op met nieuw rubber, alles met behulp van onze geavanceerde apparatuur.

Vraag altijd om advies bij beschadiging van uw autoband

Vulcaniseren is een proces dat enkele uren in beslag neemt en gepaard gaat met enorme druk en warmteontwikkeling. Omdat de gerepareerde band weer even sterk moet zijn als voorheen, is het van het grootste belang dat het zorgvuldig gebeurd door een ervaren vakman. Vulcaniseren is vaak veel voordeliger dan het aanschaffen van een nieuwe band. Neem daarom altijd contact met ons op voor advies, wanneer u wordt geconfronteerd met een kapotte band.

Vraag advies voor reparatie

Dus of het nu gaat om een personenauto of een zware truck, bij Antonissen Autobanden Service zullen we altijd eerst beoordelen of we nog kunnen repareren in plaats van vervangen. Per slot van rekening is uw auto of vrachtwagen al een flinke kostenpost. Wilt u meer informatie over reparatie of het vulcaniseren. Bel, of vul het contactformulier in voor een afspraak, onze experts staan graag voor u klaar.

Zijn uw banden toe aan reparatie?